Cliënt ervaringen

Ervaringen van cliënten 

“In 2012 heb ik een motorongeluk gehad, fysiek heb ik een aantal jaren niet kunnen rijden en uiteindelijk weer op de motor gestapt. Na enkele paniekaanvallen bleek dat het trauma van het ongeluk dieper zat dan ik dacht. Op advies ben ik bij psychologe I.Komrij voor een behandeling met E.M.D.R. gekomen.

Zij heeft mij tijdens deze behandeling goed en respectvol begeleid. Ongelooflijk dat deze therapie al na drie behandelingen geholpen heeft.

Ik rijd weer met veel plezier motor, dankzij E.M.D.R. en mevrouw Komrij.”

________________________________________________________________________________________

“Na in 2017 de aardbeving op Koss te hebben meegemaakt en een inbreker met bivakmuts op tv te hebben gezien, kreeg onze dochter van 10 angst om te gaan slapen. Ze durfde niet meer op haar eigen kamer te slapen en dat ging steeds verder tot niet eens alleen meer naar boven durven gaan. Toen we bij Mevr.Komrij kwamen heeft zij eerst vier weken EMDR therapie gehad. [wekelijks]

Daarna hebben we een stappenplan gemaakt zodat zij zich weer veilig zou voelen in haar eigen kamer. Hier hebben we wekelijks mee geoefend en haar daarin beloond. De begeleiding en therapie van Mevr.Komrij heeft zo fantastisch geholpen dat onze dochter nu weer op haar eigen kamer zonder angst slaapt.”

________________________________________________________________________________________

“Ik voelde me gehoord en heb me altijd comfortabel gevoeld.”

________________________________________________________________________________________

“Toen ik bij mevrouw Komrij kwam had ik last van somberheid en angsten. Vanaf de eerste sessie voelde het al erg vertrouwd. Ik durfde dankzij haar mijn angsten te confronteren en achter me te laten. Ze heeft mij geholpen met problemen waarvan ik dacht dat ik er nooit van af zou komen. Door middel van EMDR hebben we samen de verschillende problemen aangepakt en opgelost.

Ik heb weer vertrouwen in mijzelf en ga nu vrolijk door het leven.

Ik ben erg dankbaar voor haar hulp.”

________________________________________________________________________________________

“We hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren.”

________________________________________________________________________________________

”Na een scooterongeluk kreeg ik last van spanning en herbelevingen. Door een paar EMDR-sessies heb ik hier helemaal geen last meer van. Ik had nooit verwacht dat EMDR zo’n grote impact kon hebben! Bedankt!”

________________________________________________________________________________________

“Mijn dochter van zes jaar heeft al jaren last van een dierenfobie. De reden is ons onbekend. Met name loslopende dieren die onvoorspelbaar gedrag (kunnen) vertonen waren een bron van angst. Dit begon haar op sociaal gebied erg te belemmeren. Via via kwamen we bij Iris terecht en er was meteen een klik. Mijn dochter voelde zich veilig en serieus genomen. Stapje voor stapje hielp Iris haar haar angst te overwinnen met behulp van haar eigen hond Maddox. De vooruitgang was groot, van het stappenplan dat we hadden gemaakt waren soms al een paar doelen binnen 1 sessie behaald. Beetje bij beetje zag mijn dochter in dat er eigenlijk meestal niet zoveel engs gebeurt en dat vertaalt ze zelf naar andere dieren. Heerlijk om te zien hoeveel vrijer ze zich voelt en hoe haar zelfvertrouwen is gegroeid. En Maddox is haar favoriete hond geworden, wat vond ze het jammer dat er steeds een paar weken tussen de sessies zaten. Dat lijkt me veelzeggend genoeg!”

________________________________________________________________________________________

Na 2 keer heftig onweer tijdens het sporten, was onze zoon van 9 extreem bang geworden van onweer, overstromingen en klimaatveranderingen, soms met paniekaanvallen. Met E.M.D.R. heeft Iris hem binnen enkele sessies ontzettend goed geholpen. We konden bij haar gelijk terecht, voelde ons serieus genomen en kregen handige tips. Onze zoon is niet meer bang als het regent, slaapt beter en speelt weer graag buiten zonder de hele tijd naar buienradar te kijken 😊

________________________________________________________________________________________