Welkom bij Met Aandacht Centraal

Hartelijk welkom op de website van psychologenpraktijk Met Aandacht Centraal, gevestigd te Zeist. In mijn kleinschalige praktijk bied ik ondersteuning aan jongeren alsmede adolescenten en (jong)volwassenen die kampen met klachten van (sociaal) emotionele aard. Daarnaast werk ik twee dagen per week op een poli in Nieuwegein.

Wanneer je bent vastgelopen om welke reden dan ook, is het fijn een steuntje in de rug te hebben. Een vertrouwde en veilige omgeving waarbinnen met Aandacht naar je geluisterd- en met je meegedacht wordt helpt niet alleen om je open en kwetsbaar op te durven stellen maar ook te kunnen toewerken naar herstel. Samen, met elkaar op zoek gaan en nadenken over wat jij nodig hebt op weg naar dit herstel of de oplossing is een belangrijke benadering binnen mijn werkwijze als GZ-Psycholoog. Kijk voor de verschillende vormen van therapie op de pagina Aanbod praktijk: https://www.metaandachtcentraal.nl/kinderpsycholoog-zeist-iq/

 

*Openingstijden en bereikbaarheid:

Mijn werkdagen zijn: maandag/donderdag.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag is de praktijk gesloten.

Voor dringende hulp buiten deze tijden dien je contact op te nemen met de (dienstdoende) huisarts of crisisdienst.

 

 

*Wachttijd intake en behandeling: April/Mei 2023 voor volwassenen vanaf 18 jaar. Zij kunnen zich aanmelden voor Basis Ggz.  

AANMELDSTOP JEUGD: Er worden vanaf januari 2023 geen aanmeldingen jeugdzorg meer aangenomen (De praktijk gaat het ZOU jeugdcontract na december 2023 niet verlengen waarmee jeugdzorg volledig stopt).