Welkom bij Met Aandacht Centraal

Hartelijk welkom op de website van Psychologenpraktijk Met Aandacht Centraal, gevestigd te Zeist. In mijn kleinschalige praktijk bied ik ondersteuning aan adolescenten en (jong)volwassenen die kampen met klachten van (sociaal) emotionele aard. Als GZ-Psycholoog heb ik mij na een aantal jaren met kind & jeugd te hebben gewerkt, steeds meer toegespitst op het werken met adolescenten en volwassenen. Inmiddels bied ik geen jeugdzorg meer.

Wanneer je bent vastgelopen om welke reden dan ook, is het fijn een steuntje in de rug te hebben. Een vertrouwde en veilige omgeving waarbinnen met aandacht naar je geluisterd- en met je meegedacht wordt helpt niet alleen om je open en kwetsbaar op te durven stellen maar ook te kunnen toewerken naar herstel. Als behandelaar onderzoek ik samen met jou je krachten en valkuilen, en mechanismen die problemen in stand houden. Samen, met elkaar op zoek gaan en nadenken over wat jij nodig hebt op weg naar dit herstel of de oplossing is een belangrijke benadering binnen mijn werkwijze als GZ-Psycholoog. De therapeutische relatie is hierbij belangrijk uitgangspunt.

Kijk voor de verschillende vormen van therapie gerust op de pagina Aanbod praktijk: https://www.metaandachtcentraal.nl/kinderpsycholoog-zeist-iq/

 

*Openingstijden en bereikbaarheid:

Werkdagen: maandag/dinsdag/woensdag van 9:00-17:00 uur (gesloten op donderdag/vrijdag).

Voor dringende hulp buiten deze tijden dien je contact op te nemen met de (dienstdoende) huisarts of crisisdienst.

 

 

*Wachttijd intake en behandeling: Eind augustus 2024 voor volwassenen vanaf 18 jaar (Basis Ggz).   

AANMELDSTOP JEUGD: Er worden geen aanmeldingen jeugdzorg meer aangenomen.