Even voorstellen

Mijn naam is Iris Komrij en met veel enthousiasme ben ik in 2016 van start gegaan met psychologenpraktijk Met Aandacht Centraal. In 2001 studeerde ik in Amsterdam af als kinderpsycholoog en sinds die tijd heb ik op verschillende GGz poli’s in Noord-Holland en Utrecht gewerkt. In 2012 heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en daarnaast ben ik EMDR en running therapeut. Tot 2018/2019 werkte ik met veel plezier op een ambulante kind & jeugd poli (Dokter Bosman, Sggz en Bggz) waar ik naast ouderbegeleiding ook behandeling bood aan kinderen en jongeren met uiteenlopende klachten (autisme, ADHD, angst- en stemmingsklachten, kwetsbaar zelfbeeld, emotie-regulatieproblemen).

Sinds 1 augustus 2022 werk ik- naast de praktijk- voor twee dagen op een poli in Nieuwegein.

Binnen mijn eigen praktijk heb ik veel ervaring met hondenfobie behandeling (cognitieve gedragstherapie/exposure therapie) en andere angstklachten. Inmiddels heb ik mij steeds meer toegespitst op het werken met (jong)volwassenen, waarbij ik veel affiniteit heb met een combinatie van EMDR, inzicht gevende- en schema- gerichte therapie. Het geeft niet alleen voldoening om mensen weer op weg te kunnen helpen wanneer zij dit tijdelijk nodig hebben, maar het is ook nog eens leuk en dankbaar om te doen!

Registraties

Lidmaatschappen

  • lid NVGZP (Nederlandse vereniging GZ-Psychologen)
  • lid NIP (Nederlands instituut psychologen)
  • lid VEN (Vereniging EMDR Nederland)
  • lid VvAA