Even voorstellen

Mijn naam is Iris Komrij en met veel enthousiasme ben ik in 2016 van start gegaan met psychologenpraktijk Met Aandacht Centraal. In 2001 studeerde ik in Amsterdam af als kinderpsycholoog en sinds die tijd heb ik op verschillende GGz poli’s in Noord-Holland en Utrecht gewerkt. In 2012 heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond en daarnaast ben ik EMDR en running therapeut. De laatste elf jaar werkte ik met veel plezier op een ambulante kind&jeugd poli (Sggz en Bggz) waar ik naast ouderbegeleiding ook behandeling bood aan kinderen en jongeren met uiteenlopende klachten (autisme, ADHD, angst- en stemmingsklachten, kwetsbaar zelfbeeld, emotie-regulatieproblemen). Het geeft niet alleen voldoening om mensen weer op weg te kunnen helpen wanneer zij dit tijdelijk nodig hebben, maar het werken met kinderen, jongeren en (jong)volwassenen is ook nog eens ontzettend leuk en dankbaar om te doen!

Registraties

Lidmaatschappen

  • lid NVGZP (Nederlandse vereniging GZ-Psychologen)
  • lid NIP (Nederlands instituut psychologen)
  • lid VEN (Vereniging EMDR Nederland)
  • lid VvAA

Iris