Even voorstellen

Mijn naam is Iris Komrij en met veel enthousiasme ben ik in 2016 van start gegaan met psychologenpraktijk Met Aandacht Centraal. In 2001 studeerde ik in Amsterdam af als kinderpsycholoog en sinds die tijd heb ik op verschillende GGz poli’s in Noord-Holland en Utrecht gewerkt, waaronder Dokter Bosman. Daar heb ik in 2012 de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Daarnaast ben ik EMDR therapeut en running therapeut. Als GZ-Psycholoog heb ik mij na een aantal jaren binnen de specialistische Ggz op een kind&jeugd poli steeds meer toegespitst op het werken met adolescenten en volwassenen. Inmiddels werk ik niet meer met jeugd en enkel nog met adolescenten en volwassenen.

Als behandelaar onderzoek ik samen met jou je krachten en valkuilen, en mechanismen die problemen in stand houden. Daarbij vind ik het belangrijk met elkaar op zoek gaan en na te denken over wat jij nodig hebt op weg naar herstel. De therapeutische relatie is hierin belangrijk uitgangspunt.

In mijn behandeling kan ik gebruik maken van verschillende interventies en heb ik vooral affiniteit met (een combinatie van) EMDR, ACT, inzichtgevende- en schematherapie. In het kader van mijn belangstelling voor (psycho)trauma, houd ik mij ook steeds meer bezig met lichaamsgericht werken. Binnen mijn eigen praktijk heb ik veel ervaring met hondenfobie behandeling (cognitieve gedragstherapie/exposure therapie) en andere angstklachten alsmede trauma behandeling.

Sinds juli 2023 werk ik samen met 1NP (team Zandspoor Zeist). In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen in het bos, wandelen met mijn vriend en hond of in gezelschap van vrienden.

 

Registraties

Lidmaatschappen

  • lid NIP (Nederlands instituut psychologen)
  • lid VEN (Vereniging EMDR Nederland)
  • lid 1NP
  • lid VvAA